Feestlocatie Amsterdam

Op zoek naar een feestlocatie in Amsterdam of directe omgeving? Taets is een erg geschikte locatie en biedt dan ook vele mogelijkheden voor het organiseren van uw bedrijfsfeest, receptie of jubileumfeest.

feestlocatie amsterdam
Bij de organisatie van uw feest is de feestlocatie erg belangrijk. Voor het zoeken naar de juiste locatie spelen vele factoren mee. De feestlocatie en inrichting moeten perfect aansluiten bij de sfeer en uitstraling die jij als organisator voor ogen hebt. Wij helpen u graag mee om dit alles te verwezenlijken. We verassen u graag met originele ideeën om van het feest een groot succes te maken op onze locatie. We streven ernaar om uw medewerkers een ervaring te laten beleven op onze feestlocatie, waar zij nog over na zullen praten.

Ook de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden zijn vaak erg belangrijk bij een feestlocatie.

Taets is gemakkelijk vanuit Amsterdam te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Ook kunt u bijvoorbeeld uw medewerkers via het water naar de feestlocatie laten komen. Dit is een leuke en originele manier van vervoer naar ons terrein.

Verder beschikt Taets over een gratis parkeerterrein voor 1000 auto’s, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over de maken bij de organisatie van uw feest.

Taets is een feestlocatie voor 10 tot 10.000 personen. Voor de wat kleinere intieme feesten komt u terecht in de Gallery of het Theatre. Pand 41 is een intieme feestlocatie, welke mooi uitzicht heeft op het Noordzee kanaal van Amsterdam. De Event Area is een locatie, waar u met 650 personen een gezellig bedrijfsfeest, receptie of jubileum feest kunt vieren. Bent u opzoek naar een grotere feestlocatie, dan biedt Hal 1 vele mogelijkheden. Deze locatie is 6.000 m2 en multifunctioneel inzetbaar.

Catering op de feestlocatie

Voor de catering voor uw feest kunt u terecht bij ons cateringlabel, Taets Kitchen. Ook kunnen wij andere faciliteiten verzorgen op uw feest, zoals bijvoorbeeld inrichting en schoonmaak. Echter bent u vrij om ook uw eigen leveranciers mee te brengen naar onze feestlocatie. De keuze is aan u!

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor het organiseren van uw feest, per mail, telefoon of contactformulier. We denken als feestlocatie graag met u mee, want de mogelijkheden zijn bij Taets in overvloed.

Uw feest op een toplocatie!

Met prachtig uitzicht over het Noordzeekanaal.