Black Box

Onbegrensde mogelijkheden in een historische industriële ruimte

Voor grote evenementen zoals beurzen, bijeenkomsten, congressen, diners en feesten.

Hal 1

Alles kan gebouwd worden in deze weergaloos grote hal. 6.000 m2 vloeroppervlak met alle gewenste voorzieningen voor grootschalige evenementen. Hal 1 wordt gebruikt als congres- en beurslocatie, opnamestudio en ook voor grote bedrijfsfeesten en diners. Met de grote laad- en losdeuren, skyboxen, productiekantoren en catering ruimtes kunt u al uw dromen realiseren.
Hal 1 is verdeeld over de Black Box en de White Box, de productiekantoren Pand 408 en Pand 46, en de Glass Pavilion. De zalen zijn onafhankelijk van elkaar of gezamenlijk te gebruiken.

Black Box

Met 4.500 m2 vloeroppervlak is de Black Box de grootste zaal op het terrein. Meerdaagse beurzen, grote congressen, onvergetelijke personeelsfeesten en spectaculaire shows vinden hier plaats. De Black Box biedt, door haar volume en aangrenzende zalen, een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden: alles kan gebouwd worden. Met grote laad- en losdeuren, climate control systeem, werk- en sfeerverlichting en twee skyboxen is dit dé evenementenlocatie voor grootse en spectaculaire evenementen.

Pand 408

Pand 408, grenzend aan Hal 1, is een lange uitgestrekte ruimte met een fraai glazen dak. Met een houten vloer, witte muren en moderne kunst is het een lichte en ontspannen ruimte. Veelvuldig gebruikt als artiestenfoyer of als crew ruimte voor een evenement in de Black Box. Bovendien kan ze door een onafhankelijke entree ook ingezet worden als break-out zaal, catering- of evenement ruimte.

Breakout zalen Pand 46

Het aan Hal 1 grenzende Pand 46 biedt drie sub-ruimtes, ideale productiekantoren, ruimtes voor crewcatering of vergaderzalen. De kamers zijn standaard ingericht in blokopstelling. Uiteraard kunnen we iedere gewenste opstelling mogelijk maken.

Faciliteiten Black Box

Capaciteit Black Box

3D overzicht evenementenlocatie

Downloads

Wilt u de plattegronden (2D en 3D) inclusief alle foto’s van de Black Box downloaden?
Vul uw e-mailadres in en wij mailen u deze automatisch toe.