Schip – De Hembrug ÉÉN

Van Havensafari tot Vergaderlocatie

Voor vergaderingen, productpresentaties, borrels, diners en als pont naar Amsterdam CS.

Rondvaart voor een diner, presentatie, receptie of vergadering

De Hembrug ÉÉN is een uniek passagiersschip voor zakelijke bijeenkomsten en speciale evenementen. Een schip waar u uw relaties, teamleden, klanten of partners ontvangt in een stijlvolle en inspirerende omgeving.

Met haar ruime lichte beneden zaal, state-of-the-art faciliteiten en chique bovensalon, is ze ideaal voor een vergadering, presentatie, receptie of diner. Het comfortabele dubbele buitendek biedt ruimte, ontspanning en een altijd enerverend uitzicht.

De Hembrug ÉÉN vaart door het Amsterdam Noordzeekanaal gebied, waar handels- en gebiedsontwikkeling op een innovatieve manier samenkomen. Laat u inspireren door het bijzondere Hollandse landschap en het karakter van de Hembrug ÉÉN.

Pont Hembrug

Het schip is ook beschikbaar in combinatie met één van de bijzondere locaties op het Hembrugterrein. Bijvoorbeeld voor een verrassende afsluitende borrel, of als pont om uw gasten van Amsterdam CS naar het Hembrugterrein te vervoeren.

Daarnaast kunnen we een op maat gemaakte HAVENSAFARI aanbieden, een rondvaart door het onontdekte havengebied van Amsterdam. Ons team vertelt u graag meer!

Faciliteiten Schip – De Hembrug ÉÉN

Capaciteit Hembrug ÉÉN

Downloads

Wilt u de plattegronden (2D en 3D) inclusief alle foto’s van de Schip – De Hembrug ÉÉN downloaden?
Vul uw e-mailadres in en wij mailen u deze automatisch toe.