congres

Congres

Taets’ industriële sfeer, spectaculaire zalen en veelzijdige break-out areas bieden een congreslocatie met oneindige mogelijkheden in een inspirerende omgeving.


beurs

Beurs

Van een exclusieve internationale vakbeurs tot een wervelende publieksbeurs, de veelzijdigheid van Taets’ beurslocatie biedt unieke mogelijkheden. Tot 10.000 m2 beursvloer.


diner

Diner

Een chique sit-down diner onder de sterren, een foodtruck festival, een barbecue in de tuin, een intiem diner op het water of een sit-down diner met entertainment; niets is onmogelijk.


vergaderen

Vergaderen, workshops

Ontdek de inspirerende ruimtes met diverse capaciteiten, compleet naar wens ingericht, met high-end faciliteiten, voor individuele vergaderingen of dynamische break-out sessies.


bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Van industriële zalen tot klassieke theaters, Taets biedt een spectaculaire, veelzijdige en historische omgeving voor verschillende evenementen. Ons on-site team denkt graag met u mee.


festivallocatie

Festival

Taets’ creatieve en industriële sfeer biedt een veelzijdig en inspirerend festivalterrein voor indoor en openlucht festivals, klein en groot, zowel zakelijk als publieksgericht.


productpresentatie

Productpresentatie

De gebouwen bieden optimale storytelling mogelijkheden voor een productpresentatie die verrast, uitdaagt en inspireert. Ons creatieve team denkt graag met u mee.


Catering

Catering

Ieder evenement, iedere locatie, ieder concept verdient een unieke culinaire invulling.Taets Catering Services neemt u mee naar een wereld van verrassende innovatieve creaties en klassieke gerechten.