congres

Congres

De industriële en creatieve sfeer bij Taets geven uw congres of seminar net wat extra’s en maakt het uniek. Door de grote diversiteit aan zalen kunnen wij uitlopende congressen organiseren van 10 tot 10.000 personen.


beurs

Beurs

De grote en flexibele oppervlakte van de Black Box is uitermate geschikt voor grote beurzen. Deze 6000 m2 hal kunt u inrichten naar uw eigen stijl. Naast de Black Box kunt u gebruik maken van de overige panden voor eventuele workshops, presentaties of seminars.


diner

Diner

Van een intiem driegangen diner, een feestelijk buffet tot een buiten gezellige barbecue, alles kan bij Taets. Wij organiseren diners van 10 tot 2800 personen. Wij zoeken samen met u de ruimte, welke geschikt is bij de sfeer en uitstraling die u wilt creëren.


vergaderen

Vergaderen, workshops

In de creatieve en inspirerende vergaderruimtes worden bij Taets vaak vergaderingen, workshops en meetings gehouden. In onze ‘state of the art’ meetings area is plaats voor 10 tot 80 personen.


bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Van klein en intiem tot groot en spectaculair. Door de veelzijdigheid van de verschillende panden kan Taets zijn locatie inrichten naar uw eigen smaak.


taets kitchen

Taets Kitchen

Taets Kitchen is onze eigen cateraar. We zijn een jong, flexibel en enthousiast team dat graag de catering voor uw evenement verzorgt.


vrije catering

Vrije catering

Taets Art and Event Park geeft u de mogelijkheid om uw eigen cateraar mee te nemen. Wij kunnen u eventueel adviseren welke cateraar geschikt zal zijn voor uw evenement.