Congreslocatie Amsterdam

Bent u opzoek naar een intieme of juist een grote congreslocatie in Amsterdam en omgeving, dan kan Taets uitkomst bieden. Door het industriële karakter welke onze congreslocatie biedt worden uw gasten geïnspireerd en worden ideeën opgedaan.

De congreslocatie is vaak een belangrijke factor bij de organisatie van een congres. Het kost vaak behoorlijk wat tijd om een geschikte congreslocatie te vinden. Bij uw zoektocht naar een congreslocatie komt er veel bij kijken. Heeft de locatie de juiste capaciteit? Is de congreslocatie gemakkelijk te bereiken voor mijn gasten? En hoe staat het met de parkeermogelijkheden?
congreslocatie amsterdam

Taets biedt vele mogelijkheden als congreslocatie. Taets heeft meer dan 13 congreslocaties, welke u kunt ontdekken. De Meeting Area, bestaande uit 8 ruimtes, is een congresruimte waar u met 10 tot 80 personen een intieme meeting of vergadering kunt houden. Daarnaast hebben wij een authentiek Theatre als congreslocatie. In deze ruimte heeft u prachtig uitzicht over het Noordzee kanaal van Amsterdam. Hier kunt u tot 350 personen een congres houden. De moderne Event Area kan ook uitkomt bieden al wilt u een congres organiseren voor een wat groter gezelschap. Deze congreslocatie heeft een capaciteit tot 500 personen. Zoekt u een congreslocatie voor een zeer groot gezelschap dan biedt de grote Hal 1 uitkomst. In deze ruimte is er plaats voor 5.000 personen.

Taets is gemakkelijk te bereiken, zowel vanuit het zuiden als vanuit het noorden van Nederland. Op 15 minuten afstand van Amsterdam Centraal en op 20 minuten van Amsterdam Schiphol Airport is onze congreslocatie goed te bereiken voor uw (internationale) gasten.

Verder is parkeren bij een congreslocatie in Amsterdam vaak kostbaar en niet toereikend. Taets beschikt echter over een grote gratis parkeerplaats voor zo’n 1000 auto’s, waardoor uw gasten, welke het congres komen bezoeken, hier niet tegenaan lopen.

Taets is ervan overtuigd dat onze congreslocatie aan me meeste wensen voldoet, zonder dat u er veel tijd aan kwijt bent. Taets is erg flexibel en meedenken al komt het neer bij de organisatie van uw congres. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en wij bekijken geheel vrijblijvend wat Taets als congreslocatie voor u kan betekenen.

Catering op uw congreslocatie

De catering op uw congreslocatie kunt u ook geheel door ons laten verzorgen. Ons vernieuwde cateringlabel genaamd Taets Kitchen, brengt graag een voorstel uit, gebaseerd op uw wensen en budget. Ook andere faciliteiten zoals de inrichting en de schoonmaak van uw congreslocatie kunt u door ons laten verzorgen. Als u uw eigen leveranciers mee wil brengen naar onze congreslocatie is dit natuurlijk ook geen probleem, Taets is hier erg flexibel in. De keuze is aan u!

En ook niet onbelangrijk: de organisatie van uw congres kan ook tijd en geld besparen. Taets heeft een transparante werkwijze, waardoor u inzicht krijgt in alle kosten en werkzaamheden omtrent uw congres. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. We denken graag met u mee om uw congres bij Taets te laten realiseren.

Uw congres op een toplocatie!

Met prachtig uitzicht over het Noordzeekanaal.