Beurslocatie Amsterdam

Op zoek naar een beurslocatie in Amsterdam? Of in de buurt van Amsterdam? Taets biedt de ideale mogelijkheid voor het organiseren van een beurs. Bij het zoeken naar een beurslocatie komt over het algemeen erg veel kijken: is de oppervlakte van de beurs toereikend? Zijn er voldoende parkeermogelijkheden? Is de beurslocatie goed bereikbaar voor mijn publiek? U zoekt een locatie voor uw beurs in Amsterdam? Dan is parkeren vaak kostbaar voor het publiek of niet toereikend. Taets heeft een grote parkeerplaats direct voor de deur van de beurs.

beurslocatie amsterdam
Bij het organiseren van een beurs is beurslocatie uiteindelijk een belangrijke factor voor het succes van het evenement. Een beurslocatie zal aan veel eisen moeten voldoen en u wilt uiteraard niet veel geld uitgeven om alles naar wens te maken van u gasten. Vaak bent u erg veel tijd kwijt om te zoeken naar de geschikte beurslocatie. Bij Taets zijn we ervan overtuigd dat onze beurslocatie aan de meeste wensen al voldoet zonder dat u er veel tijd aan kwijt bent. Vertel ons uw wensen voor uw beurs en we zullen gratis en geheel vrijblijvend voor u bekijken wat we voor u kunnen betekenen als beurslocatie.

U geeft zelf uw eisen aan voor de uw beurs: wat voor beurs is het, hoeveel bezoekers verwacht u op de locatie? U bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat u een beurslocatie zoekt in Amsterdam of in elk geval in de buurt daarvan. De bereikbaarheid vanuit Amsterdam is zeer eenvoudig. Wij kunnen ook zorgen van uw gasten naar de beurslocatie. Maar zowel met openbaar vervoer, met de auto of zelfs over het water is Taets zeer goed bereikbaar voor de bezoekers van een beurs. Onze locatie is gelegen in Zaandam, dus zeer dicht in de buurt van Amsterdam. Maar vaak veel beter bereikbaar dan de meeste beurslocaties diep in de stad.

Catering op uw beurslocatie

Ook kunnen wij de catering voor u uit handen nemen op de beurslocatie, net als vele andere faciliteiten, denk aan beveiliging en schoonmaken. Onze prijzen zijn ook nog eens erg concurrerend. De keuze is aan u! Naast de grote oppervlakte die we voor uw beurs kunnen bieden met de Black Box, hebben we nog kleinere beurslocaties die kunnen voldoen aan specifiekere wensen. U geeft uw wensen aan en wij denken graag met u mee. We verrassen uw graag met ideeën voor een Beurslocatie waar u zelf in niet direct zou hebben gedacht. En ook niet onbelangrijk: het kan u ook nog eens tijd en geld besparen. Door onze transparante werkwijze krijgt u inzicht in de kosten en werkzaamheden die er bij het inrichten en opzetten van een beurslocatie komen kijken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw beurslocatie per mail, telefoon of contactformulier en we denken met u mee! Ook als u bijzondere wensen heeft voor een locatie zijn er mogelijkheden in overvloed.

Uw beurs op een toplocatie!

Met prachtig uitzicht over het Noordzeekanaal.