Informatie aanvragen

Van Havensafari tot Vergaderlocatie.

Voor vergaderingen, productpresentaties, borrels, diners en als pont naar Amsterdam CS.
Informatie aanvragen

De HembrugÉÉN is een uniek passagiersschip voor zakelijke bijeenkomsten en speciale evenementen. Een schip waar u uw relaties, teamleden, klanten, of partners ontvangt in een stijlvolle en inspirerende omgeving. Met haar ruime lichte beneden zaal, met state-of-the-art faciliteiten, en chique bovensalon, is ze ideaal voor een vergadering, presentatie, receptie of diner. Het comfortabele dubbele buitendek biedt ruimte, ontspanning en een altijd enerverend uitzicht.

De HembrugÉÉN vaart door het Amsterdam Noordzeekanaal gebied, waar handels- en gebiedsontwikkeling op een innovatieve manier samenkomen. Laat u inspireren door het bijzondere Hollandse landschap en het karakter van de HembrugÉÉN.

Het schip is ook beschikbaar in combinatie met één van de bijzondere locaties op het Hembrugterrein. Bijvoorbeeld voor een verrassende afsluitende borrel, of als pont om uw gasten van Amsterdam CS naar het Hembrugterrein te vervoeren. Daarnaast kunnen we een op maat gemaakte HAVENSAFARI aanbieden, een vaartocht door het onontdekte havengebied van Amsterdam. Ons team vertelt u graag meer!

Capaciteit Schip

Oppervlakte 250 m2
Meeting 80 personen
Plenair 100 personen
Diner 150 personen
Feest 300 personen

Faciliteiten Event Garden

  • Meubilair
  • Bar
  • Geluidsinstallatie
  • Toiletten
  • Sfeerverlichting
  • Ligplaats Hembrugterrein