Informatie aanvragen

Spectaculaire industriële locatie.

Voor grote evenementen zoals congressen, personeelsfeesten, beurzen en tentoonstellingen.
Informatie aanvragen

Deze voormalige projectielen en hulzen fabriek is een spectaculaire omgeving voor grote evenementen, zakelijke bijeenkomsten, beurzen, tentoonstellingen, diners, of film- en televisieproducties. De schoonheid van dit ongepolijste decor met haar robuuste architectuur neemt uw gasten mee in een geheel andere wereld.

De Project.Fabriek bestaat uit twee grote ruimtes. Het voorgebouw, de oude Fabriekshal, is een grote rauwe zaal waar alles mogelijk is. Hier is het imposante plafond bijna gewelfd en speciaal ontworpen om mogelijke ontploffingen te weerstaan. Het achtergebouw, de Kathedraal, is een langwerpige zaal met een monumentaal twaalf meter hoog houten puntdak. Beide ruimtes hebben een onvergetelijke sfeer en zijn met een aantal kleine ingrepen te transformeren. Deze rauwe authentieke locatie inspireert, verbindt en spreekt altijd tot de verbeelding.

Met dit indrukwekkende decor, ons on-site team en exclusieve catering voor al uw evenementen, is de Project.Fabriek de optimale locatie voor uw volgende beurs, productpresentatie, congres, receptie, film- en televisieopnames, en meer. We maken graag alles voor u mogelijk.

Factory Hall

Kathedraal

Oppervlakte: 1500 m2
Afmetingen (l x b): 34 x 43
Oppervlakte: 500 m2
Afmetingen (l x b): 34 x 15
Plenair: 650 personen Plenair: 450 personen
Diner: 750 personen Diner: 300 personen
Feest: 1.400 personen Feest: 500 personen

 

Historie

De Project.Fabriek was een fabriek waar projectielen werden gemaakt, hier werden hulzen geperst van wel een meter hoog. Toen de fabriek dicht ging hebben ze alles achtergelaten zoals het was. De spullen van waarde zijn eruit gehaald, daarna is de deur dichtgetrokken en is er jarenlang niet naar het gebouw omgekeken.

Na een behoorlijke renovatie is De Project.Fabriek, de nieuwe locatie op het Hembrugterrein klaar voor evenementen. De steigers zijn weg, de rook is opgetrokken en de oude fabriekshal ziet er beter uit dan ooit.

Faciliteiten

  • Productiekantoor
  • Krachtstroom
  • Deels voorzien van werkverlichting
  • Deels voorzien van sfeerverlichting (kathedraal)
  • Hoogte meer dan 8 meter
  • 4 vrouwen toiletten, 4 heren toiletten, mindervalide toilet

 

Downloads

Wilt u de plattegronden (2D en 3D) inclusief alle foto’s van de Project.Fabriek downloaden?
Vul uw e-mailadres in en wij mailen u de download link automatisch toe.