Informatie aanvragen

Onbegrensde mogelijkheden in een historische industriële ruimte.

Voor grote evenementen zoals beurzen, bijeenkomsten, congressen, diners en feesten.
Informatie aanvragen

Hal 1

Alles kan gebouwd worden in deze weergaloos grote hal. 6000m2 vloeroppervlak met alle gewenste voorzieningen voor grootschalige evenementen. Hal 1 wordt gebruikt als congres- en beurslocatie, opnamestudio en ook voor grote bedrijfsfeesten en diners. Met de grote laad- en losdeuren, skyboxen, productiekantoren en catering ruimtes kunt u al uw dromen realiseren.

Hal 1 is verdeeld over de Black Box en de White Box, de productiekantoren Pand 407 en Pand 46, en de Glass Pavilion. De zalen zijn onafhankelijk van elkaar of gezamenlijk te gebruiken.

Black Box

Met 4.500m2 vloeroppervlak is de Black Box de grootste zaal op het terrein. Meerdaagse beurzen, grote congressen, onvergetelijke personeelsfeesten en spectaculaire shows vinden hier plaats. De Black Box biedt, door haar volume, en aangrenzende zalen, een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden: alles kan gebouwd worden. Met grote laad- en losdeuren, climate control systeem, werk- en sfeerverlichting en twee skyboxen is dit de evenementen ruimte voor grootse en spectaculaire evenementen.

White Box

De White Box is een hoge lichte ruimte geschikt voor gezelschappen van 250 tot 2000 personen. Denk aan een plenaire sessie met een aansluitend foodfestival of combineer de White Box met de omliggende buitenruimte voor verschillende indoor en outdoor activiteiten. De zaal kan, in combinatie met de Black Box, ook gebruikt worden als catering of break-out ruimte.

Glass Pavilion

De Glass Pavilion is een bijzondere glazen zaal uit 2018. De Pavilion is geschikt voor een evenement zoals een diner onder de sterren of een lunch in de winterzon. Met de twee grote bomen die dwars door het dak naar buiten groeien is een een prachtige binnen-buitenlocatie voor een chique diner of een ontspannen borrel.

Daarnaast is de Pavilion te gebruiken als ontvangst of registratieruimte in combinatie met een evenement in de Black Box.

Pand 408

Pand 408, grenzend aan Hal 1, is een lange uitgestrekte ruimte met een fraai glazen dak. Met een houten vloer, witte muren en moderne kunst is het een lichte en ontspannen ruimte. Veelvuldig gebruikt als artiestenfoyer of als crew ruimte voor een evenement in de Black Box. Bovendien kan ze door een onafhankelijke entree ook ingezet worden als break-out zaal, catering- of evenement ruimte.

Breakout zalen Pand 46

Het aan Hal 1 grenzende Pand 46 biedt drie sub-ruimtes, ideale productiekantoren, ruimtes voor crewcatering of vergaderzalen. De kamers zijn standaard ingericht in blokopstelling. Uiteraard kunnen we iedere gewenste opstelling mogelijk maken.

Black Box

White Box

Oppervlakte: 4320 m2
Afmetingen (l x b): 72 x 60
Oppervlakte: 1440m2
Afmetingen (l x b): 72 x 20
Plenair: 3000 personen Plenair: 1.000 personen
Diner: 2.000 personen Diner: 800 personen
Feest: 3.000 personen Feest: 2.000 personen

Faciliteiten

  • 6.000 m2
  • Productiekantoor en crewruimtes in Pand 46
  • Krachtstroom 3x125A aansluiting + 1x63A aansluiting in het dak
  • Elektraverbruik € 0,35 per KwH
  • Verwarming +/- € 1,50 per Ltr
  • Werkverlichting
  • Sfeerverlichting
  • Hoogte tot balken 6 meter tot dak 8 meter
  • Toiletten

 

Downloads

Wilt u de plattegronden (2D en 3D) inclusief alle foto’s van de Black Box downloaden?
Vul uw e-mailadres in en wij mailen u de download link automatisch toe.

Black Box 3D